SIMONIZ – špička ve světě autokosmetiky!!

Máme pro vás skvělou novinu! Podařilo se nám pro vás opět zajistit SIMONIZ!! Od začátku našeho působení jsme měli tuto kvalitní autokosmetiku se 100 letou tradicí vždy v nabídce a mnoho našich zákazníků se pro ni opětovně vrací.
 

Bohužel dodavatelé nebyli příliš spolehliví, takže docházelo k výpadkům dodávek. A tak na jaře, kdy bývá poptávka po tomto sortimentu největší, nebyla často k dostání.

Tentokráte jsme se spojili přímo s výrobcem a naše firma je jediná na českém trhu, která vám může SIMONIZ nabídnout!

Krátké představení značky SIMONIZ

SIMONIZ je světoznámá britská značka, která již od roku 1910 pomáhá majitelům automobilů udržovat, chránit a pečovat o exteriér i interiér jejich miláčků. Nabídka přípravků je široká od prostředků na mytí vozu, leštění, renovaci pneumatik, čištění čalounění, vnitřních plastů a přístrojovek až po přípravky určené k renovaci chromu.

Ikonický vosk SIMONIZ Original Wax, známý svou zlatou plechovkou, získal v roce 2017 a 2018 4 hvězdy od největšího prestižního auto magazínu Auto Express za kvalitu.

Další produkty (SIMONIZ Back To Black sprej - oživovač vnějších plastů, SIMONIZ Upholstery & Carpet cleaner - čistič čalounění) byly nominovány a v letech 2016, 2017 a 2018 dostaly  od Auto Expressu doporučení.

Image 1


Vybrali jsme pro vás …

Výběr značky SIMONIZ je velmi široký. My jsme pro vás vybrali 10 nejoblíbenějších produktů. Které to jsou?

Originální vosk SIMONIZ Original Wax

vyráběný od roku 1910, dodává  laku vašeho automobilu briliantový lesk a dlouhodobou ochranu. Obsahuje čistý karnaubský vosk (nejlepší přírodní vosk) a je vhodný pro všechny typy laků včetně metalíz. Vosk neobsahuje silikon ani brusné přísady.

Z vlastní zkušenosti můžeme jen DOPORUČIT. Aplikace je sice časově náročnější, ale spotřeba vosku je velmi malá, vydrží vám několik let a žádný jiný námi testovaný vosk či leštěnka nemá takový efekt v podobě hlubokého lesku a dlouhodobé ochrany!!!

Image 2

Jednoduchý a přehledný návod, jak postupovat při aplikaci vám připravíme do dalšího článku.

SIMONIZ Carnauba Liquid Wax

je tekutá varianta originálního vosku SIMONIZ Original Wax z čistého karnaubského vosku. Předností tohoto vosku je snadnější aplikace. Zajistí dlouhodobou ochranu všech druhů autolaků včetně metalických laků.

Oba vosky lze použít i na dřevěné povrchy.

SIMONIZ Shampoo & Wax

je šampon s voskem. Dvojí funkce tohoto prostředku odstraní zažranou špínu, mastnotu a další škodlivé usazeniny a zanechá vysoký lesk bez šmouh. Na doporučení výrobce je možné jako další krok použít SIMONIZ Original Wax (viz. video zde>>)

SIMONIZ Colour Restorer

je oživovač laku. Renovuje všechny typy autolaků včetně metalického. Odstraňuje zoxidované a zašlé částečky laku, asfaltové skvrny a jemné škrábance, snadno oživuje zvětralý a vybledlý lak a navrací mu původní barvu.

SIMONIZ Jet Black Trim Restorer

je účinný oživovač (černidlo) vnějších plastů. Obnovuje vzhled nárazníků a kryje lehké škrábance a poškození. Vhodné je pro použití na nárazníky, spojlery a okenní gumy. Pokud budete tento přípravek pravidelně používat, zvýšíte odolnost plastů proti opotřebení.

Image 3

SIMONIZ Back To Black gel

je oživovač vnějších plastů navrací nárazníkům, spojlerům a ostatním vnějším plastům původní barvu a lesk. Určeno pro všechny typy barev. Při pravidelném používání vytvoří vrstvu chránící před negativním vlivem počasí, zabraňuje usazování špíny, nečistot a vyblednutí. Výhodou je velmi jednoduchá aplikace.

SIMONIZ Upholstery & Carpet cleaner

je rychle působící pěnový čistič čalounění. Snadno odstraňuje z látek zašlou špínu a skvrny z tkanin, vinylu a kůže. Přípravek jednoduše nastříkáte a poté vykartáčujete, vysajete nebo setřete.

SIMONIZ Gloss Dash Shine

je čistič vnitřních plastů a přístrojové desky s citrónovou vůní, která neutralizuje cigaretové a jiné aroma. Vytváří ochrannou antistatickou mikro vrstvu a dodává palubní desce vysoký lesk. Zabraňuje usedání prachu.

SIMONIZ Insect Remover

je extra účinný odstraňovač hmyzu a odolné špíny. Je vhodný na skla, lak, reflektory. Velmi snadno se aplikuje a rychle působí. Tak toto opravdu můžeme DOPORUČIT!

SIMONIZ Chrome cleaner

Novinkou v našem sortimentu na vaše přání je speciální čistič a leštěnka na chromové a hliníkové povrchy. Je velmi těžké sehnat leštěnku na chrom, která funguje....... tahle to opravdu umí. DOPORUČUJEME!


*   *   *

Tolik k představení jednotlivých přípravků autokosmetiky SIMONIZ. Věříme, že nabídkou této špičkové autokosmetiky vám pomůžeme opečovat vaše miláčky.

Dopřejte jim i sobě kvalitu!!

Nejnovější články